Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. Gerritsen
8

Ter zake kundig, vlot, geen kapsones. Regelmatig contact gehouden over het verloop. De klant ook de ruimte gegeven voor zijn eigen mening en tijd.

Koos Bloemendaal
8

Alles is perfect en snel verlopen.

Dhr. Bloemendaal
8

Het was een opluchting om deze makelaar te leren kennen. Ze weet van wanten gelukkig en de samenwerking is prima verlopen. Zeer direct contact na bezichtigingen en afwikkeling is ook correct verlopen. Dank daarvoor Ilja.

Anoniem
9

wij zijn zeer tervreden over de makelaar goede en snelle service. Ze hebben ons goed gehopen waardoor ons huis snel verkocht was.

Anoniem
10

Frank van Eggink Maalderink heeft ons erg goed geholpen met de verkoop van de woning. Met een realistische kijk op de markt heeft hij er mede voor kunnen zorgen dat wij onze woning binnen no-time hebben kunnen verkopen. wat ook zeer positief was, was de communicatie die wij snel en direct met Frank hadden.

Mevr. Te Groen
9

Wij zijn uitstekend geholpen bij de verkoop van het huis van onze overleden broer. Omdat wij in het westen van het land wonen, waren wij niet of nauwelijks bekend met de lokale bedrijven als het ontruimen van het huis, het adviseren bij de biedingen en kleine vragen als het opnemen van meterstanden. Het had niet beter gekund voor ons.

Dhr. Jaap Berentsen
8

Prima geholpen door Frank bij de verkoop van mijn woning. Woning was snel verkocht. Voor een nette prijs. Ook het contact met de makelaar was goed. Frank hield mij keurig op de hoogte van de bezoeken met de kijkers en alle ontwikkelingen over de gevoerde onderhandelingen.

Anoniem
8

Het contact met de makelaar liep perfect. Hij was voor ons een prima makelaar en hij legde precies uit wat de volgende stap zou moeten zijn.

Anoniem
9

Vanaf het begin een prettig contact met makelaar Ilja Scholten. Kregen een goed onderbouwt prijsadvies en ze heeft kennis van zaken. Gelijk feedback na een bezichtiging en goede begeleiding bij de onderhandelingen. Kortom, een aanbeveling waard.

Dhr. Verschoor
9

Contact via de makelaar verliep vlot. Deskundig uitleg over de te nemen stappen. Je word op de hoogte gehouden na een bezichtiging wat ook erg fijn was. En je word geadviseerd als er een bod komt en wat de beste optie voor je is. Kortom een fijne en prettige makelaar die ik zeker zal aanbevelen.

Mevr. 't Hoofd-Muller
9

Het contact met Ilja Scholten makelaar Eggink-Maalderink is heel prettig en deskundig geweest. Het contact was uitstekend. Goede communicatie en overleg m.b.t. bezichtigingen en de onderhandelingen van de verkoop. J.H. 't Hooft-Muller

Mevr. Cecilia Kolkman
9

Door proffessionele kennis vanuit de makelaars zijn we zeer goed begeleid en naar een mooi eindresultaat gebracht, iedereen en Ilja bedankt voor de bijdrage.

Anoniem
10

We zijn correct en adequaat begeleid bij de verkoop van ons huis. Op vragen en suggesties werd snel gereageerd. Er is prettig contact om te komen tot afspraken en suggesties. We zijn uitermate tevreden. Hartelijk dank daarvoor!

Mevr. Jansen-Beuting
10

Er was altijd prima contract en goed overleg. Ook altijd snelle reacties op situaties en gebeurtenissen.

Ans 't Hooft
9

Uitleg en proces van in de verkoop zetten verliep soepel.

Ria Mellendijk
10

Ilja Scholten is een heel prettige contactpersoon. Reageert heel snel.

Anoniem
9

Een makelaar met een mooi enthousiasme voor de te verkopen woning en goed benaderbaar voor vragen en ideeen die we tijdens de verkoop hadden. Bovendien een zeer deskundige makelaar die de nodige flexibiliteit met zich mee bracht waar het ging om het inplannen van belangrijke bezichtigingen in de zoektocht naar een nieuwe woning. Daarnaast toegankelijk voor vragen en prettig onafhankelijk/autonoom tijdens de bezichtigingen en na afloop in het evalueren van de woning met inachtneming van onze wensen en zonder zich te laten meeslepen door de emoties die wij als koper soms toonden. Nuchter en betrokken.

Anoniem
8

De makelaar was zeer snel met het beantwoorden van vragen als ik die had. Goede begeleiding met verkoop huis.

Stan Egging
7

Het is nog moeilijk om nu al een goede beoordeling te geven daar het huis vandaag pas op funda gezet is.

Martijn van Knijff
8

Fijn, het gevoel dat je huis en de verkoop daarvan in goede handen is. Alle stappen soepel en vlot doorlopen. Duidelijke afspraken en heldere communicatie.

Regina Jansen
8

Ik zit in een nare positie en ik hoop dat de makelaar mij helpt omhet huis snel te verkopen

Hijlkema-Beuting
10

Zeer tevreden over alles zoals handelen, afspraken maken, vragen beantwoorden enz..

Roy Gotink
8

Vlotte aanpak vanaf moment dat huis in verkoop kon

Stevens (zoon van mw. Stevens-Janssen)
8

Correcte manier van het inbehandeling nemen van de verkoop van het huis van mijn moeder. Professionele opzet en indruk.

Anoniem
9

Vanaf het eerste moment een goed en vertrouwd gevoel gehad bij deze makelaar. Hij gaf ons direct het gevoel dat er voor ons serieus gewerkt werd aan de verkoop van onze woning.

Meriam Jansen en Ben van de Pavert
7

Positief: er wordt snel gereageerd op onze vragen of opmerkingen. Onze ideeën werden waar mogelijk opgenomen.

Gerrie Kolkman
9

Goed geschoold personeel, weten waar hij/zij over praat. Kennis en inzicht hoog aanwezig. Rustig prettig in het omgaan met mensen. Kwaliteit wordt er geleverd. Tevreden veilig gevoel, er wordt moeite gedaan en goed geluisterd.

Edo Beskers
8

De presentatie van de woning is perfect. Het contact met de makelaar is kort maar krachtig.

Freek van Aken
9

Zeer tevreden over het eerste en daarop volgende contacten.

Eddy Liebrand
8

Tot nu toe is alles prima verlopen!

Gerard Ledderhof
7

Eerste indruk goed rest moeten we nog afwachten kan ik nu nog geen antwoord opgeven

Merlie Scholtz-Bresser
7

Behouden , degelijk , betrouwbaar

Giap Trinh
10

Fijn

Giap Trinh
10

Vriendelijk

Anoniem
8

het contact was goed, deskundig advies was uitstekend, en prijs ook uitstekend, een makelaar waar wij op konden vertrouwen.

Anoniem
8

Een goede , professionele makelaar, die je niet naar de mond praat, maar eerlijk en onafhankelijk naar de woning kijkt. Goed bereikbaar, goed advies, kortom.....een aanrader

Thomas Steins
8

Alles is correct afgewerkt, geen klachten.

Pau
8

Goede service

Wilfried Jansen
9

Wij hebben geen klachten, de makelaar is steeds correct. Geen problemen dus

Nadine stolk
10

Gewoon top

M. Oosterhoff-Heida
8

Ik heb nog geen ervaring met makelaars, maar ben tot nu toe tevreden.

Fam. Göl
9

Wij willen Eggink Maalderink, maar vooral Dhr. Navis bedanken voor alle moeite die hij heeft ondernomen tijdens de verkoopprocedure. Wij zijn zeer vriendelijk en professioneel behandeld.

Sjaak
8

Betrokken, geïnteresseerd en stipt.

Nick
10

Goede communicatie/terugkoppeling. Duidelijk verhaal en een voor ons zeer snel resultaat. Huis binnen 8 maanden verkocht.

anoniem
8

nvt

M ketelaar
9

Zeer goede ervaring gehad. Zeker voor herhaling vatbaar

fam.de groot
8

Wij vinden dat tot heden ,alles netjes en correct is verlopen en als jullie blijven meedenken,voor de tijdelijke verhuur. Dan is het helemaal top

Anoniem
8

Prettig contact, snel antwoord.

Gerlinde Veerbeek
10

Proffesioneel, doelgericht. Prettig om mee samen te werken.

fam. Zaarbelink
9

Ons huis is pas een aantal dagen in de verkoop, dus kunnen wij nog niet echt een oordeel geven. Tot nu toe verloopt alles prima en naar wens. Duidelijke uitleg en vriendelijk benadering.

Terug
Recent bekeken