Een huis kopen in Terborg

Een huis kopen in de Achterhoek? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Terborg: Eggink Maalderink. Wil je graag een huis kopen maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Terborg aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag! 

Huis kopen met een aankoopmakelaar

Een huis kopen kan een behoorlijke opgave zijn. Zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Er zijn veel makelaars waar je uit kunt kiezen. Wat maakt de ene makelaar nou beter dan een ander? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Echter geven deze geen garantie op een goed resultaat. Terborg is een garantiemakelaar en durft daarom wel garanties te geven.

Zekerheidsgarantie bij een huis kopen

Een huis kopen met Eggink Maalderink is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis kopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Is de bouwkundige staat van het huis wel in orde? Zijn er geen verborgen gebreken?  Een garantiemakelaar biedt zekerheid; met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt alle informatie over de kwaliteit en staat van het onderhoud overzichtelijk gepresenteerd. Hierdoor kun je bij het kopen van een huis een weloverwogen en juiste keuze maken. Naast de zekerheidsgarantie bieden wij een aantal andere garanties. Lees gerust meer over onze aankoopgaranties.

 

Neem contact met mij op Meer informatie